Referenties in beeld

Dupont de Nemours


Dupont is een op wetenschap gebaseerd productie- en dienstenbedrijf. Het bedrijf is actief in de chemie en heeft talloze patenten in haar bezit.

Maas Energy Systems voert voor Dupont al het onderhoud uit op haar UPS systemen.

Het Vredespaleis Den Haag


Maas Energy Systems is er zeer trots op de UPS systemen te leveren voor de noodverlichting van het Vredespaleis te Den Haag.

Tevens voeren wij daar het onderhoud uit.

Onlangs hebben wij het verzoek gekregen om ook de uitbreiding van de bescherming van de noodverlichting op ons te nemen.

De Kuip - Rotterdam


Bij de Kuip in Rotterdam was er de noodzaak om de beveiliging van het stadion van noodstroom te voorzien.

Maas Energy Systems heeft dit in opdracht van Siemens uitgevoerd. Wij hebben aldaar een No Break-systeem geleverd dat voortaan de critische belasting van de Kuip van een schone en ononderbroken voeding voorziet.

Arizona Chemical


Arizona Chemical is 's werelds grootste producent van natuurlijk gewonnen chemicaliën voor lijmen, inkt, coatings, smeermiddellen brandstof toevoegingen, mijn- en oleochemische markten.

Arizona Chemical in Almere is een spil in het wereldwijde communicatie netwerk van alle Arizona Chemical verstigingen. Vorig jaar heeft Almere meerdere stroomuitvallen gehad waarvan er één een halve dag heeft geduurd.

Arizona Chemical heeft toen Maas Energy Systems de opdracht verstrekt voor het bouwen van een compleet noodstroomsysteem, bestaande uit een UPS, een noodstroomaggregaat, verschillende airco systemen en natuurlijk een complete elektrotechnische installatie.Nederlandse GasUnie


Over de Nederlandse Gasunie hoeven wij niets te vertellen.

Bij de Gasunie heeft Maas Energy Systems in 2010 en 2011 al meer dan 35 noodstroomsystemen mogen leveren.

Helaas kunnen wij over de projecten bij de GasUnie verder niets vertellen maar wel mogen we aangeven dat de projecten altijd veel speciale aanpassingen nodig hebben om te voldoen aan de strenge eisen bij de GasUnie

ITWORXX beveiligt met Chloride UPS


IT Worxx heeft een nieuw kantoorpand gebouwd in Emmen aan de Waanderweg 190. Voor de installatie werkzaamheden heeft IT Worxx gekozen voor de firma Harwig. Samen met Bredenoord, heeft Maas Energy Systems bij IT Worxx een oplossing ontwikkeld die voldoet aan de hoge veiligheidseissen van IT Worxx.


IT Worxx heeft gekozen voor een 120 kVA 80-NET systeem, daar IT Worxx
haar datalocatie modulair uitbouwt is het ook mogelijk gemaakt het UPS
vermogen uit te breiden.

Door middel van de Chloride monitoring software kan IT Worxx het UPS
systeem volledig op afstand bewaken. IT Worxx bewaakt ook alle IT
systemen centraal (zie foto onder).