Adres: Duisterendijk 5a, 8131 RA Wijhe
Postadres: Duisterendijk 5a 8131 RA WIJHE
+31 854 019 232
info@maasenergysystems.nl
Webshop: www.shop4power.nl



Energie opslag


Energie opslaan noodzakelijk voor bedrijven & gemeenten

Energie laat zich lastig opslaan. Zo is ons jaren lang verteld. Maar de technieken met betrekking tot energieopslag hebben niet stil gezeten. De batterijen én opslagsystemen voor energie zijn gegroeid en de opstartfase van deze nieuwe techniek is achter de rug. Waar u eerder maar een aantal jaren gebruik kon maken van de energie opslag zijn de nieuwste systemen veel duurzamer en kunt u zelfs tot meer dan 5000 oplaad cycly met één opslag systeem toe. Ervaringen wijzen uit dat u hierdoor meer dan 10 jaar gebruik kunt maken van de nieuwste ESS (Energy Storage Systems). Wilt u meer weten? laat u door Maas Energy Systems informeren over de opties en mogelijkheden.

De oplossing voor het volle energienet

In sommige gevallen krijgen geheel nieuwe woonwijkprojecten geen doorgang door het feit dat het energienet vol is. Maar ook nieuwbouw projecten voor de industriële omgeving lijken met een probleem te zitten. Simpelweg té weinig energie is beschikbaar om de wijken én nieuwbouwprojecten van energie te (kunnen) voorzien. Een kwalitatieve ESS oplossing van Maas Energy Systems is in veel gevallen dé oplossing voor de overbrugging van 10 jaar tot de definitieve oplossing van TenneT. TenneT is namelijk bezig om het energienet te versterken. Het lijkt er echter op dat de definitieve oplossing nog wel 10 jaar kan duren. Bekijk de actuele netcapaciteit in uw regio op de website van TenneT.


Verduurzaming energie en energienet

ESS met lange levensduur

In veel gevallen kan Tennet de aansluiting op het energienet voor slechts een beperkte hoeveelheid realiseren. In dit geval kan de eigen duurzame energie van zonnepanelen, gecombineerd met een ESS systeem van Maas Energy Systems dé oplossing zijn. Uw energie wordt duurzaam opgeslagen in een eigen energie opslag. Is er echt té veel capaciteit dat is er zelfs een mogelijkheid voor het aansluiten van een energie handel-module. Meer weten? Neem contact met ons op.

Probleemstelling energie in grafiek

Frans Maas - Energie Opslag expert

Onze Energie Expert Frans Maas kom graag gratis & vrijblijvend bij u langs om uw probleem inzichtelijk te maken én samen te werken naar een passende oplossing.

Vertel mij meer over Energie Storage Systems (ESS)




De stappen die we samen zetten van probleem naar oplossing

KENNISMAKING

Vult u op deze pagina een formulier in? Dan komen wij met 2 personen naar uw bedrijf om de problemen in kaart te brengen en kennis te maken.

1

MAATWERK ADVIES

Na onze kennismaking zullen wij een maatwerk advies uitwerken. Toegespitst op uw bedrijf en wensen. Hieraan is een vrijblijvende offerte gekoppeld.

2

REALISATIE

Uw eigen installateur kent u systeem het beste. Deze wordt bijgestaan door onze vakmannen met tips & advies en zo realiseert u de beste energie opslag voor uw bedrijf.

4

SERVICE

Wij vinden het belangrijk dat u ook na de realisatie over de juiste informatie beschikt. Daarom blijven wij u service bieden.

5


Wie kan gebruik maken van onze Energy Storage Systems?

Bedrijven op nieuwbouw locatie met peak shaving problemen

Energie & Nieuwbouw
Industriële klanten die groeien in productie en dus verbruik in energie

Energie & productiegroei
Adviseurs die hun klanten pro-actief willen informeren over netcongestie

Gratis expertise over ESS
Installateurs die extra kennis willen over energie opslag. Download ons E-book.

Download ons gratis E-book
Gemeenten die woonwijken willen aansluiten op een energie netwerk.

Energie & Gemeenten
Bedrijven die willen verduurzamen willen realiseren, maar niet kunnen terugleveren.

Energie & verduurzaming


Waarom kiezen voor Advies van Maas Energy Systems?


Aangepast op Uw bedrijfsvoering

Wij geloven in het samenwerken met uw huidige installateurs & interne experts in onze plannen. De perfecte aanvulling op uw huidige bedrijfsvoering.

Betaalbare Prijzen

Wij zijn onafhankelijk energie specialist. Wij werken merk onafhankelijk. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor de geboden oplossing en weet u zeker dat u de beste oplossing heeft.

perfecte support

Onze medewerkers denken mee in uw vraagstuk. Bij ons bent u gegarandeerd van perfecte support ook na de installatie van een ESS. Hierdoor haalt u de meest optimale resultaten met uw systeem.


Meer weten over energie opslag? Neem contact met ons op!

Ontdek gratis & vrijblijvend de mogelijkheden van effectieve energieopslag voor uw bedrijf. Neem contact op met de energie experts van Maas Energy Systems.

Neem contact op