Adres: Duisterendijk 5a, 8131 RA Wijhe
Postadres: Duisterendijk 5a 8131 RA WIJHE
+31 854 019 232
info@maasenergysystems.nl
Webshop: www.shop4power.nlEnergieonzekerheid bij nieuwbouw


Nieuwbouwproject? Zorg voor een energieaansluiting

Door het volle energienet (bron TenneT) komen steeds meer bedrijven in problemen. Vooral de nieuwbouwprojecten worden hard geraakt als het gaat om de (juiste) energievoorziening. Er zijn steeds meer plekken in Nederland waar het niet meer vanzelfsprekend is dat u bij nieuwbouwprojecten zomaar weer een aansluiting krijgt. Dit geldt met name in de delen van Nederland waar de Netcongestie het grootst is. Overweegt u om uw bedrijf te verhuizen naar een nieuwbouw locatie? Zorgt u dan voor tijdige inventarisatie van de energievoorziening en zorg voor een goed energieplan. Neem contact op met de ESS experts van Maas Energy Systems. Wij denken gratis met u mee zodat u goed voorbereid uw nieuwbouwpand in gebruik kunt nemen.


Energieopslag voor continue productie
ESS

ESS met 4500 laadcycli

De grootste reden dat bedrijven nog niet (durven) te starten met een ESS is de verwachte levensduur van een degelijke batterij. Echter zijn we ondertussen over de eerste aanloopproblemen heen. De LFP systemen die wij aanbevelen kunnen 4500 laadcycli werken. Bij 250 werkbare dagen per jaar komt dit neer op een levensduur van 18 jaar. Indien u anders 10 jaar moet wachten op een goede netaansluiting bent u met de ESS oplossing natuurlijk uit de brand geholpen.


Frans Maas - Energie Opslag expert

Onze Energie Expert Frans Maas komt graag gratis & vrijblijvend bij u langs om uw probleem inzichtelijk te maken én samen te werken naar een passende oplossing.

Vertel mij meer over Energie Storage Systems (ESS)
De stappen die we samen zetten van probleem naar oplossing

KENNISMAKING

Vult u op deze pagina een formulier in? Dan komen wij met 2 personen naar uw bedrijf om de problemen in kaart te brengen en kennis te maken.

1

MAATWERK ADVIES

Na onze kennismaking zullen wij een maatwerk advies uitwerken. Toegespitst op uw bedrijf en wensen. Hieraan is een vrijblijvende offerte gekoppeld.

2

REALISATIE

Uw eigen installateur kent u systeem het beste. Deze wordt bijgestaan door onze vakmannen met tips & advies en zo realiseert u de beste energie opslag voor uw bedrijf.

4

SERVICE

Wij vinden het belangrijk dat u ook na de realisatie over de juiste informatie beschikt. Daarom blijven wij u service bieden.

5


Wie kan gebruik maken van onze Energy Storage Systems?

Bedrijven op nieuwbouw locatie met peak shaving problemen

Energie & Nieuwbouw
Industriële klanten die groeien in productie en dus verbruik in energie

Energie & productiegroei
Adviseurs die hun klanten pro-actief willen informeren over netcongestie

Gratis expertise over ESS
Installateurs die extra kennis willen over energie opslag. Download ons E-book.

Download ons gratis E-book
Gemeenten die woonwijken willen aansluiten op een energie netwerk.

Energie & Gemeenten
Bedrijven die willen verduurzamen willen realiseren, maar niet kunnen terugleveren.

Energie & verduurzaming


Waarom kiezen voor Advies van Maas Energy Systems?


Aangepast op Uw bedrijfsvoering

Wij geloven in het samenwerken met uw huidige installateurs & interne experts in onze plannen. De perfecte aanvulling op uw huidige bedrijfsvoering.

Betaalbare Prijzen

Wij zijn onafhankelijk energie specialist. Wij werken merk onafhankelijk. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor de geboden oplossing en weet u zeker dat u de beste oplossing heeft.

perfecte support

Onze medewerkers denken mee in uw vraagstuk. Bij ons bent u gegarandeerd van perfecte support ook na de installatie van een ESS. Hierdoor haalt u de meest optimale resultaten met uw systeem.


Meer weten over energie opslag? Neem contact met ons op!

Ontdek gratis & vrijblijvend de mogelijkheden van effectieve energieopslag voor uw bedrijf. Neem contact op met de energie experts van Maas Energy Systems.

Neem contact op