Adres: Duisterendijk 5a, 8131 RA Wijhe
Postadres: Duisterendijk 5a 8131 RA WIJHE
+31 854 019 232
info@maasenergysystems.nl
Webshop: www.shop4power.nlDuurzame woningbouw in gemeenten


Woningbouw mogelijk door Energy Storage Systems

Veel gemeenten zitten met een groot probleem. Er is een woningtekort, maar er zijn ook flinke beperkingen in de mogelijkheden tot groei. Één van die redenen is de mogelijkheid voor het aansluiten op het energienet. Vanuit de overheid is de norm om energiezuinige en gasloze woningen te bouwen.

Van Gasloos naar Energieprobleem

Echter vraagt een warmtepomp weer om energie. Energie die niet altijd geleverd kan worden omdat het energienet vol is. Werkt u bij de gemeente en bent u nog op zoek naar een oplossing om de woningen toch te kunnen opleveren? Ontdek dan de mogelijkheden van een Energy Storage System (ESS). Deze energieopslag kan overdag gevoed worden door onder andere duurzame bronnen, waardoor de woningen ook in de avonduren voldoende energie kunnen gebruiken en niet beperkt zijn door het energienet. Wilt u graag meer informatie over een Energie Storage SystemLaat u door Maas Energy Systems informeren over de opties en mogelijkheden.

Energieaansluiting pas over 10 jaar een groot probleem voor woningbouw

Het zijn lang niet meer alleen de bedrijven die een probleem hebben met het energienet. Ook de nieuwe duurzame woonwijken vragen steeds meer energie. Soms kan het tot wel 10 jaar duren voor de juiste energienet aansluiting gerealiseerd kan worden. Dit is natuurlijk veel te lang in een periode waarin veel gemeenten kampen met een woningtekort.

Bekijk de actuele netcapaciteit in uw regio op de website van TenneT. Heeft uw gemeente plannen voor grootschalige nieuwbouw en voorziet u nu al problemen met betrekking tot energievoorziening? Neem dan zeker contact met ons op om een energieplan te maken. Wij helpen u gratis en vrijblijvend met het leggen van deze ingewikkelde puzzel.


De puzzel van energieopslag voor de industrie

Megabatterijen in elke provincie noodzakelijk

Vanaf 2030 is elektriciteit opwekken met steenkolen verboden. Windmolens en zonneparken zorgen voor veel nieuwe opwekmogelijkheden, maar die leveren niet alle dagen een stabiele hoeveelheid stroom. Er is dus werk aan de winkel om aanbod en vraag van stroom in balans te krijgen, benadrukt TenneT in een rapport.

In elke provincie moeten megabatterijen komen die stroom kunnen opslaan als het waait en de zon schijnt (en er dus veel aanbod is) en die kunnen leveren als er veel vraag is naar stroom. Zo kan vraag en aanbod in balans worden gebracht.

ESS

Frans Maas - Energie Opslag expert

Onze Energie Expert Frans Maas komt graag gratis & vrijblijvend bij u langs om uw probleem inzichtelijk te maken én samen te werken naar een passende oplossing.

Vertel mij meer over Energie Storage Systems (ESS)
De stappen die we samen zetten van probleem naar oplossing

KENNISMAKING

Vult u op deze pagina een formulier in? Dan komen wij met 2 personen naar uw bedrijf om de problemen in kaart te brengen en kennis te maken.

1

MAATWERK ADVIES

Na onze kennismaking zullen wij een maatwerk advies uitwerken. Toegespitst op uw bedrijf en wensen. Hieraan is een vrijblijvende offerte gekoppeld.

2

REALISATIE

Uw eigen installateur kent u systeem het beste. Deze wordt bijgestaan door onze vakmannen met tips & advies en zo realiseert u de beste energie opslag voor uw bedrijf.

4

SERVICE

Wij vinden het belangrijk dat u ook na de realisatie over de juiste informatie beschikt. Daarom blijven wij u service bieden.

5


Wie kan gebruik maken van onze Energy Storage Systems?

Bedrijven op nieuwbouw locatie met peak shaving problemen

Energie & Nieuwbouw
Industriële klanten die groeien in productie en dus verbruik in energie

Energie & productiegroei
Adviseurs die hun klanten pro-actief willen informeren over netcongestie

Gratis expertise over ESS
Installateurs die extra kennis willen over energie opslag. Download ons E-book.

Download ons gratis E-book
Gemeenten die woonwijken willen aansluiten op een energie netwerk.

Energie & Gemeenten
Bedrijven die willen verduurzamen willen realiseren, maar niet kunnen terugleveren.

Energie & verduurzaming


Waarom kiezen voor Advies van Maas Energy Systems?


Aangepast op Uw bedrijfsvoering

Wij geloven in het samenwerken met uw huidige installateurs & interne experts in onze plannen. De perfecte aanvulling op uw huidige bedrijfsvoering.

Betaalbare Prijzen

Wij zijn onafhankelijk energie specialist. Wij werken merk onafhankelijk. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor de geboden oplossing en weet u zeker dat u de beste oplossing heeft.

perfecte support

Onze medewerkers denken mee in uw vraagstuk. Bij ons bent u gegarandeerd van perfecte support ook na de installatie van een ESS. Hierdoor haalt u de meest optimale resultaten met uw systeem.


Meer weten over energie opslag? Neem contact met ons op!

Ontdek gratis & vrijblijvend de mogelijkheden van effectieve energieopslag voor uw bedrijf. Neem contact op met de energie experts van Maas Energy Systems.

Neem contact op