Adres: Duisterendijk 5a, 8131 RA Wijhe
Postadres: Duisterendijk 5a 8131 RA WIJHE
+31 854 019 232
info@maasenergysystems.nl
Webshop: www.shop4power.nlEnergienet & productiegroei


Laat energie niet de beperkende factor van bedrijfsgroei zijn

Ondernemers en bedrijven krijgen in steeds grotere mate te maken met groeipijnen en wachtrijen voor het energienet. Zeker omdat de toezichthouder ACM heeft bekend gemaakt dat netbeheerders vanuit maatschappelijk oogpunt mogen afwijken van de first-come-first-served aansluiting. Netbeheerders mogen in het geval van een overvol stroomnet uit maatschappelijk oogpunt afwijken van de regel om partijen die zich het eerst hebben gemeld ook als eerste aan te sluiten. Woningbouworganisaties, veiligheidsdiensten, scholen en de gezondheidszorg kunnen daardoor voorrang krijgen boven andere partijen. Aldus nieuwsbronnen op 1 maart 2023.

Ondernemers komen achteraan de rij voor aansluiting op energienet

Het kan voorkomen dat de startende ondernemers die een aanvraag doen voor aansluiting op het elektriciteitsnet lang moeten wachten voor ze aan de beurt zijn. Dit geldt overigens ook voor bedrijven die hun productiecapaciteit willen opvoeren of bedrijven die verhuizen naar een andere (nieuwbouw) locatie. Reden genoeg om een Energie Storage System aan te schaffen. Laat u door Maas Energy Systems informeren over de opties en mogelijkheden.

Energieaansluiting pas over 10 jaar?

TenneT is continue bezig om het energienet te versterken. Het lijkt er echter op dat de definitieve oplossing nog wel 10 jaar kan duren. Bekijk de actuele netcapaciteit in uw regio op de website van TenneT. Heeft u een lange termijn groei voor uw bedrijf en voorziet u nu al problemen met betrekking tot energievoorziening? Neem dan zeker contact met ons op om een energieplan te maken. Wij helpen u en uw huisinstallateur met het leggen van deze ingewikkelde puzzel.


De puzzel van energieopslag voor de industrie

Verduurzaming met ESS

Naast de problemen m.b.t. de aansluiting en opschaling is er ook een probleem ontstaan m.b.t. de energietransitie. Wilt u als bedrijf gebruik maken van een zonnepark op uw dak? Dan kan het zijn dat u omwille het net niet kan of mag terug leveren. Wilt u toch duurzamer opereren? Sla dan deze duurzame energie op in een eigen energie opslag en vak de piekmomenten op van uw energiebehoefte met uw eigen groene energie.


Frans Maas - Energie Opslag expert

Onze Energie Expert Frans Maas komt graag gratis & vrijblijvend bij u langs om uw probleem inzichtelijk te maken én samen te werken naar een passende oplossing.

Vertel mij meer over Energie Storage Systems (ESS)
De stappen die we samen zetten van probleem naar oplossing

KENNISMAKING

Vult u op deze pagina een formulier in? Dan komen wij met 2 personen naar uw bedrijf om de problemen in kaart te brengen en kennis te maken.

1

MAATWERK ADVIES

Na onze kennismaking zullen wij een maatwerk advies uitwerken. Toegespitst op uw bedrijf en wensen. Hieraan is een vrijblijvende offerte gekoppeld.

2

REALISATIE

Uw eigen installateur kent u systeem het beste. Deze wordt bijgestaan door onze vakmannen met tips & advies en zo realiseert u de beste energie opslag voor uw bedrijf.

4

SERVICE

Wij vinden het belangrijk dat u ook na de realisatie over de juiste informatie beschikt. Daarom blijven wij u service bieden.

5


Wie kan gebruik maken van onze Energy Storage Systems?

Bedrijven op nieuwbouw locatie met peak shaving problemen

Energie & Nieuwbouw
Industriële klanten die groeien in productie en dus verbruik in energie

Energie & productiegroei
Adviseurs die hun klanten pro-actief willen informeren over netcongestie

Gratis expertise over ESS
Installateurs die extra kennis willen over energie opslag. Download ons E-book.

Download ons gratis E-book
Gemeenten die woonwijken willen aansluiten op een energie netwerk.

Energie & Gemeenten
Bedrijven die willen verduurzamen willen realiseren, maar niet kunnen terugleveren.

Energie & verduurzaming


Waarom kiezen voor Advies van Maas Energy Systems?


Aangepast op Uw bedrijfsvoering

Wij geloven in het samenwerken met uw huidige installateurs & interne experts in onze plannen. De perfecte aanvulling op uw huidige bedrijfsvoering.

Betaalbare Prijzen

Wij zijn onafhankelijk energie specialist. Wij werken merk onafhankelijk. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor de geboden oplossing en weet u zeker dat u de beste oplossing heeft.

perfecte support

Onze medewerkers denken mee in uw vraagstuk. Bij ons bent u gegarandeerd van perfecte support ook na de installatie van een ESS. Hierdoor haalt u de meest optimale resultaten met uw systeem.


Meer weten over energie opslag? Neem contact met ons op!

Ontdek gratis & vrijblijvend de mogelijkheden van effectieve energieopslag voor uw bedrijf. Neem contact op met de energie experts van Maas Energy Systems.

Neem contact op