Adres: Duisterendijk 5a, 8131 RA Wijhe
Postadres: Duisterendijk 5a 8131 RA WIJHE
+31 854 019 232
info@maasenergysystems.nl
Webshop: www.shop4power.nlESS Expert Maas Energy Systems


Begeleiding naar optimale energie opslag

Nederland krijgt te maken met Netcongestie. Dit kan je het beste vergelijken met filevorming. Teveel verkeer op een te klein verkeersnetwerk. Deze congestie (verstopping) is momenteel aan de orde van de dag voor het energienetwerk in Nederland.

Bedrijven de dupe van Netcongestie

Veelal de grote bedrijven in Nederland, de groeiende bedrijven, maar ook bedrijven met een nieuwe locatie zijn de dupe van de netcongestie. Wanneer het net wordt overbelast zullen er meer storingen ontstaan in het energienet, meer uitval, pieken en dips. Dit verstoort niet alleen de bedrijfsvoering, maar kan ook schade aan de apparatuur als gevolg hebben.

Oplossing door energie op te slaan

Bij Maas Energy Systems zijn wij expert op het gebied van energieopslag. Dit houdt in dat wij het probleem al jaren op de voet volgen en de passende oplossing hebben gevonden voor het opslaan van energie. Dit doen wij door middel van high-end Energy Storage systems. Wij ondersteunen installateurs, adviseurs, bedrijven, kantoorpanden en ook industriële eindklanten zoals fabrikanten in het onderzoek naar en de realisatie van de juiste energieopslag-oplossing.


Piekbelasting van energienet

Hieronder schetsen we het probleem in een grafiek. Op de oranje momenten heeft u als bedrijf stroom nodig. U ziet dat er tijdens de openingstijden een piek is ontstaan in energieverbruik. Dit gebeurt bij alle bedrijven in meer of mindere mate waardoor dit het moment is dat het energienet problemen kan gaan vertonen.

Probleemstelling energie in grafiek

Frans Maas - Energie Opslag expert

Onze Energie Expert Frans Maas komt graag gratis & vrijblijvend bij u langs om uw probleem inzichtelijk te maken én samen te werken naar een passende oplossing.

Vertel mij meer over Energie Storage Systems (ESS)
De stappen die we samen zetten van probleem naar oplossing

KENNISMAKING

Vult u op deze pagina een formulier in? Dan komen wij met 2 personen naar uw bedrijf om de problemen in kaart te brengen en kennis te maken.

1

MAATWERK ADVIES

Na onze kennismaking zullen wij een maatwerk advies uitwerken. Toegespitst op uw bedrijf en wensen. Hieraan is een vrijblijvende offerte gekoppeld.

2

REALISATIE

Uw eigen installateur kent uw systeem het beste. Deze wordt bijgestaan door onze vakmannen met tips & advies en zo realiseert u de beste energie opslag voor uw bedrijf.

4

SERVICE

Wij vinden het belangrijk dat u ook na de realisatie uw systeem optimaal blijft functioneren. Daarom blijven wij u service bieden.

5


Wie kan gebruik maken van onze Energy Storage Systems?

Bedrijven op nieuwbouw locatie met peak shaving problemen

Energie & Nieuwbouw
Industriële klanten die groeien in productie en dus verbruik in energie

Energie & productiegroei
Adviseurs die hun klanten pro-actief willen informeren over netcongestie

Gratis expertise over ESS
Installateurs die extra kennis willen over energie opslag. Download ons E-book.

Download ons gratis E-book
Gemeenten die woonwijken willen aansluiten op een energie netwerk.

Energie & Gemeenten
Bedrijven die willen verduurzamen willen realiseren, maar niet kunnen terugleveren.

Energie & verduurzaming


Waarom kiezen voor Advies van Maas Energy Systems?


Aangepast op Uw bedrijfsvoering

Wij geloven in het samenwerken met uw huidige installateurs & interne experts in onze plannen. De perfecte aanvulling op uw huidige bedrijfsvoering.

Betaalbare Prijzen

Wij zijn onafhankelijk energie specialist. Wij werken merk onafhankelijk. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor de geboden oplossing en weet u zeker dat u de beste oplossing heeft.

perfecte support

Onze medewerkers denken mee in uw vraagstuk. Bij ons bent u gegarandeerd van perfecte support ook na de installatie van een ESS. Hierdoor haalt u de meest optimale resultaten met uw systeem.


Meer weten over energie opslag? Neem contact met ons op!

Ontdek gratis & vrijblijvend de mogelijkheden van effectieve energieopslag voor uw bedrijf. Neem contact op met de energie experts van Maas Energy Systems.

Neem contact op