Adres: Duisterendijk 5a, 8131 RA Wijhe
Postadres: Duisterendijk 5a 8131 RA WIJHE
+31 854 019 232
info@maasenergysystems.nl
Webshop: www.shop4power.nl

UPS Systemen

Maas Energy Systems BV levert UPS systemen van 350VA tot 30MVA.
Deze systemen zijn beschikbaar (afhankelijk van het vermogen) leverbaar in de uitvoeringen:
– enkelfase in / enkelfase uit
– driefase in / enkelfase uit
– driefase in / driefase uit

De merken die wij toepassen zijn:
– FirstPower,
– Salicru,
– AEG,
– FSP,
– SPower
en andere merken.

De UPS systemen zijn leverbaar als On-line dubbel conversie, off-line, Line-interactive. Hierbij zijn de off-line en line-interactive systemen alleen leverbaar in enkelfasige uitvoering.

Met onze uitgebreide kennis van UPS systemen, de implementatie ervan, het calculeren, het plaatsen, het inbedrijfstellen, het onderhouden en het repareren, kunnen wij u helpen in iedere fase van uw zoektocht naar een passend UPS systeem.

Wij kunnen u helpen bij het eerste ontwerp van de infrastructuur rondom de UPS, daarna kunnen wij u helpen met het beschrijven van de UPS, met het opstellen van het eisenpakket.
Eigenlijk bent u voor een complete UPS oplossing bij ons altijd op de juiste plaats, of het nu om een normale kleine enkelfasige UPS gaat of om een zware driefase industriële UPS.

Daarnaast zijn wij continu bezig met het zoeken naar nieuwe batterijoplossingen. Liefst oplossingen die naast zeer betrouwbaar ook zeer groen en milieu minder belastend zijn. Hierdoor kunnen wij u de beste oplossing leveren die exact past bij uw organisatie.